Η Εταιρία

→ Διαχείριση ακίνητης περιουσίας
→ Πωλήσεις - Κατασκευή κτηρίων, οικιών, διαμερισμάτων
→ Παροχή V.I.P. υπηρεσιών.

Το μεσιτικό γραφείο EstateGreek.gr. Βρίσκεται στην Καβάλα, στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συναλλαγή ιδιωτικής αλλά και εμπορικής ακίνητης περιουσίας στην Καβάλα-Θάσο-Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.
 

ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ

Οδός Παγγαίου και Πόντου γωνία. Τηλέφωνο 69474 30655 και +359 889 651267 
  2 1


ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Νο1 : Ελευθερίου Βενιζέλου 50. Τηλέφωνο 251 8880089 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ : Ικονίου 1 (πίσω από το Κτηματολόγιο). ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Νίκης 37 (παραλιακή οδός). 


Στα γραφεία μας, οι συνεργάτες μας μιλάνε Αγγλικά – Βουλγάρικα – Σέρβικα -  Ρώσικα - Τούρκικα και είναι στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε συναλλαγή ιδιωτικής αλλά και εμπορικής ακίνητης περιουσίας σε Καβάλα-Θάσο, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Είμαστε πολύ έμπειροι και δραστήριοι στην ελληνική αγορά και όπως μπορείτε να δείτε, προσφέρουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα διαμερισμάτων προς ενοικίαση ή πώληση, καθώς και σπίτια, βίλες και επαγγελματικούς χώρους. Μέσα από την εμπειρία μας και την ανάλυση της αναζήτησής σας, θα σας συμβουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, και θα σας προτείνουμε, το καταλληλότερο ακίνητο για σας.

➩ ➩ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ, ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αν θέλετε να ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ την ακίνητη σας περιουσία, έχουμε την δυνατότητα, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να σας δώσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις. Θα έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο ακίνητό σας για να:
➧ το εκτιμήσουμε, 
➧ φωτογραφήσουμε, 
➧ λήψη video,
➧ καθώς επίσης θα πάρουμε λήψεις (ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ) ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΜΕΡΑ 360μοίρες ή 
➧ εξωτερικής λήψεις με drone.

Μετά θα προωθήσουμε το ακίνητό σας μέσω της δικής μας ιστοσελίδας www.EstateGreek.gr, καθώς επίσης και  σε δεκάδες συνεργαζόμενα τοπικά και διεθνή μεσιτικά γραφεία και εξειδικευμένα portal.

Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα